dimarts, 28 de maig del 2013

Pizza de atún en bacón i formatge parmesà 


Ingredients:
200 grams d'aigua
400 grams de farina
50 grams de oli
1 cullerada de sal
25 grams de llevat fresc(1 sobre de llevat)
3 llaunes de tonyina en oli d'oliva (escorregudes)
1 tassa de tomàquet fregit (si és casolà millor)
1 ceba gran en fines rodanxes
15 olives verdes o negres a rodanxes
1 o 2 pebrots verds a rodanxes fines
75 grams de salmó fumat
Formatge ratllat per gratinar
Tires de formatge parmesà

Preparació:
Barregem el llevat esmicolat amb la farina, afegim la sal, l'oli i l'aigua temperada, treballem la massa pastant per a que quedi fina i sense grumolls. Sobre la taula enfarinada estirem amb un corró, també es pot donar la forma que es vulgui ( des ovalada, allargada de cor i totes les formes geomètriques que se us acudeixen.

2n Pas:

 Disposem la massa estirada sobre una safata apta per al forn a partir d'aquest pas distribuïm els ingredients elegits.En la meva opinió no pot faltar el tomàquet fregit, si és casolà millor, el formatge mozzarella i a continuació, afegim els ingredients que més ens vinguin de gusten cada moment: tonyina, pebrots verds tallats molt finits, la ceba en rodanxes fines, anxoves, olives, pinya, xampinyons, diferents classes de formatge (blau, gorgonzola, emmental, de bola) carxofes, tot és qüestió de gustos. i d'imaginació.

3r pas:
Podem deixar reposar-la mitja hora abans d'enfornar-se, però no és necessari.
Introduïm la pizza la forn preescalfat a 250 graus i baixem la temperatura a 225 graus.
Posem al forn durant uns 15 o 20 minuts i a gaudir de ella de gustos i imaginació.

Sugerencies: Pots posar a l'interior de la pizza altres tipus de formatges o embotits.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada