dimarts, 21 de maig del 2013


 COC DE MASSANA



Igredients:

- Un gotet d'oli de gira-sol o d'oliva
- Un gotet d'infusió d'aigua amb matafaluga
- 2 cullerades de sucre
- 2 ous
- 20 gr. de llevadura
- 1/2 Kg. de massanes de l'agre-dolç
- Canyella en pols
- Farina fins que la massa no s'enganxe a les mans
Preparacio:

 1.- Fer la massa amb tots els ingredients (menys la massana i la canyella), anant afegint farina fins que no s'enganxe a les mans.
2.- Deixar reposar la massa 10 minuts.
3.- Untar una llauna d'enfornar amb oli de girasol i extendre la massa (si sobra massa es pot congelar).
4.- Posar una capa fina de sucre a sobre la massa.
5.- Tallar la massana i posar-la a sobre de la massa ensucrada.
6.- Posar una capa de sucre i canyella en pols a sobre de la massana.
7.- Enfornar fins que la massa estigui cuita (20 minuts aproximadament).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada