dimarts, 11 de juny del 2013

Valoració del curs A.O.


Aquest any ha sigut molt diferent. Hem passat de ser unes 25 persones a ser només 8, i això s’ha notat bastant. A vegades es fa difícil ja que certes persones maten el avorriment amb unes quantes bromes. Però també hem tingut bons moments, on tots ens rèiem de nosaltres mateixos. Hem anat a fer pràctiques a diferents establiments de la ciutat, alguns tot sols i d’altres es feien companyia pel camí. Això ens ha servit per a veure que passa en un lloc de treball on unes persones depenen d’unes altres, aprendre a treballar en equip i intentar adaptar-nos més fàcilment, en un futur, a un lloc de treball amb noves cares.
Amb això hem comprovat que com menys persones hi hagin, menys ens costarà socialitzar. I això no passa només am els alumnes, sinó que els mestres també hi confien més i això ens ha ajudat una mica en poder fer més fàcilment els deures i treballs que ens han estat manant durant tot l’any. Hem treballat amb equip, encara que ens hagi costat un poc, hem agafat confiança entre nosaltres al llarg del curs, per a quan el primer dia la meitat eren desconeguts,etc.
A la classe de Habilitats socials hem aprés a resoldre conflictes, hem contestat enquestes i ja sabem el que volem estudiar i treballar. A català hem estudiat els diferents tipus de textos, inclús hem fet un còmic cadascú; el que em va fer gracia ja que el que vaig fer jo la va deixar de pedra, no s'ho esperava per res del món; i els vam penjar a la paret de la classe. I a castellà semblant. A biologia, mates, física i química, anglès i tecnologia tot eren treballs a la llibreta i, a més, a tecnologia hem fet un parell de construccions. 
Espero que en vagi be a tots els nous estudis i que ens puguem saludar pel carrer sense cap problema. Després de tot, ens coneixem bastant després de tot aquest temps tots junts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada